Bully heeft 750 likes op haar Facebook pagina!
8-7-2015  | 

Nadat begin het hockeyseizoen 2014-2015 de kracht van Sociale Media breder is ingezet binnen de vereniging, is het aantal vind-ik-leuks exponentieel gestegen.

Met dit aantal zijn we grotere collega-hockeyclubs uit de regio voorbij! Maar we zijn er nog lang niet, ook komend seizoen zullen we de activiteiten op Social Media gaan uitbreiden met onder andere meer Hockey Technisch Materiaal. Te denken valt aan interessante hockey-gerelateerde filmpjes, plaatjes en artikelen.

Om nog verder te groeien hebben we joúw hulp nodig! Wat moet je hier voor doen? Heel simpel: Nodig je vrienden (die ook wel wat met Hockey hebben) uit om onze pagina te liken. Daarvoor moet je eerst naar onze OHC Bully (https://www.facebook.com/OHCBully)Facebook pagina gaan. Vervolgens klik je op de knop 'Vrienden uitnodigen om deze pagina leuk te vinden'. Selecteer de vrienden die je een uitnodiging wilt versturen (of allemaal) et voilá! Daarnaast, mag dit bericht natuurlijk ook worden gedeeld.

Zo kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat Bully de volgende mijlpaal bereikt!

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van het Bully Facebook Team? Stuur dan een privé berichtje naar onze pagina of een mailtje naar [email protected].

Alvast bedankt!!


terug naar vorige scherm