Zaalhockey in de komende weken, UPDATE!
17-12-2021  | 

Door de nieuwe maatregelen zijn we als club weer druk bezig met het uitbreiden van de trainingsschema’s, zodat we onze leden allemaal iets kunnen aanbieden.


Volgende week (20-24 december) bieden we extra trainingen aan teams die nu ineens een extra week vrij hebben. Via deze link kan je vinden wanneer je traint!


In de eerste week van de kerstvakantie(27-31 december)hebben we wedstrijden ingepland voor de B- en A-teams. Dit zijn allemaal drieluiken. De wedstrijden zullen een deze dagen online komen. De wedstrijden zullen worden gespeeld op dinsdag 28 december en woensdag 29 december. Op Dinsdag en woensdag is de zaal dan de hele dag bezet.


Op dinsdag 28 december spelen de volgende teams: MA2, MA3, MA4, MA5, MA6, JB1, MB2, MB3 en MB4.

Op woensdag 29 december spelen de volgende teams: JA1, MA1, MB1, MB5, MB6 en MB7.


Op maandag, donderdag en vrijdag is het mogelijk om een extra keer te trainen met je zaalteam, maar hiervoor dien je zelf een trainer te zoeken. Op het moment dat je een trainer hebt kan je een dag en tijd reserveren per mail([email protected]) LET OP! De training is pas definitief als je een bevestiging hebt gekregen! Per team mag je één training aanvragen van één uur. Pas als er ruimte overblijft dan mag je eventueel een tweede keer trainen.


In de tweede week van de kerstvakantie (3-7 januari) bieden we bijna alle teams een extra training aan! Kijk goed in het schema wanneer je traint!

Fjes, Benjamins en funkey krijgen die week twee trainingen aangeboden(zij hebben de afgelopen weken geen training gehad).

Zestallen en achttallen krijgen geen training aangeboden(zij hebben de afgelopen weken al elke week training gehad en helaas kwamen we ruimte te kort voor deze teams om ook te trainen).


Ook hebben we de senioren zaalteams ingepland. We beseffen ons maar al te goed dat het voor jullie misschien lastig is om doordeweeks ‘’vroeg’’ te trainen. Desalniettemin willen we jullie wel iets aanbieden.


Mocht u nog vragen hebben over de komende periode dan kunt u een mail sturen naar [email protected]


De afgelopen weken zien we helaas nog steeds jongens en meiden met het verkeerde materiaal de zaal in komen. We trainen in de zaal dus zijn zaalschoenen verplicht! De spelers hebben gewoon hun scheenbeschermers en bitje nodig. Mist een van deze attributen dan mogen ze niet mee doen. Een zaalstick kan je wel van ons lenen in het geval je die niet hebt(Funkey, Benjamins, F & zestal).


terug naar vorige scherm