Frank Geers stopt bij Bully
6-4-2022  | 

Uiteraard hadden we dit al met Frank besproken, maar op woensdag 6 april 2022 ontvingen we per mail de bevestiging, dat hij aan de slag gaat bij de hockeybond van Tsjechië:


"Aan het einde van dit seizoen ga ik stoppen bij OHC Bully Dames 1. De keuze was zeker niet gemakkelijk, aangezien ik het enorm naar mijn zin heb bij Bully. Er staat een geweldig leuk team met veel potentie en de samenwerking met de begeleiding is perfect. De structuur van de vereniging en de fijne mensen in het bestuur en de organisatie maken dat Bully aanvoelt als een warm thuis.


Als deze kans bij Tsjechië niet was gekomen was ik met alle plezier nog jaren bij Bully gebleven, echter om deel uit te mogen gaan maken van een project met als doel de Olympische Spelen van Los Angeles 2028 te halen was een te mooie kans. Dit betekent concreet dat ik per 1 april als Sports Director ga werken bij Czech Hockey.


In de rest van seizoen 2021 – 2022 gaan we er bij Bully alles eraan doen om het maximale eruit te halen, wat dit uiteindelijk ook zal betekenen. Ik zal in elk geval er alles aan doen om de dames naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen en heb er alle vertrouwen in dat mijn opvolger(s) met heel veel plezier zullen gaan werken met deze geweldige groep meiden.”


Wij vinden het jammer dat we binnenkort afscheid moeten nemen van Frank en wensen hem veel succes bij zijn volgende stap in trainer – coach carrière.


Bestuur OHC Bully


terug naar vorige scherm