Uitnodiging ALV 10 mei 2023
26-4-2023  | 

Het bestuur van Bully nodigt alle leden van de vereniging uit voor een algemene ledenvergadering op woensdag 10 mei 2023.

Graag willen we met jullie van gedachte wisselen over een aantal zaken die de vereniging aangaan. Onder andere zullen we het hebben over:

 

·         Het nieuwe Bully Clubtenue:

o   Wijziging van Artikel 1 (b. en c.) van het Huishoudelijk reglement: de dames spelen in een wit shirt met enkele blauwe accenten en blauwe rok, de heren spelen in blauw shirt met enkele witte accenten en witte korte broek; zowel de dames als de heren spelen in blauwe kousen. De kleuren voor een reserve tenue is door het bestuur vastgesteld: oranje (shirt / kousen).

 

·         Bestuurswissel:

o    Voorzitter Herman Kemna en secretaris Maarten van Eekelen hebben aangegeven terug te willen treden uit het bestuur van Bully. Verheugd kunnen we melden dat we twee waardige opvolgers hebben gevonden:

§  Ralph Steinebach (kandidaat voorzitter) en

§  Ronald Stolk (kandidaat secretaris).

o    Artikel 6 van het Huishoudelijk reglement: kandidaatstelling door en uit de leden moet schriftelijk tenminste tien dagen voor de algemene ledenvergadering door tenminste tien stemgerechtigde leden geschieden en bij de secretaris van het bestuur zijn ingediend. Daarbij dient vermeld te worden voor welke bestuursfunctie de kandidaat zich stelt respectievelijk gesteld wordt. De leden dienen de kandidaatstelling persoonlijk te ondertekenen.

 

·         Vaststellen Jaarrekening seizoen 2021 / 2022, inclusief verslag van de Kascommissie.

·         Vaststellen Begroting seizoen 2023 / 2024, inclusief vaststellen nieuwe contributie.

 

Graag tot woensdag 10 mei 2023 om 20:00 uur in ons clubhuis.

Bestuur Bully,

Eelco, Evi, Gert, Herman en Maarten.


terug naar vorige scherm