Herman Kemna bekroond met erelidmaatschap
15-5-2023  | 
Afgelopen woensdag 10 mei 2023 namen Herman Kemna en Maarten van Eekelen afscheid van OHC Bully als respectievelijk zeer gewaardeerde voorzitter en secretaris. We kijken met trots en dankbaarheid terug op hun buitengewone bijdrage aan Bully sinds zij in 2009 aantraden.

Tijdens de feestelijke ALV werd Herman op voordracht van het bestuur benoemd tot erelid van de vereniging. Een uiting van onze grote waardering voor de onvermoeibare inzet en enthousiasme van Herman gedurende zijn voorzitterschap. Herman heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op Bully en zal voor altijd een rol blijven spelen in de geschiedenis van onze club.

Hoewel een afscheid natuurlijk nooit leuk is, zijn we toch verheugd dat we twee nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen. Ralph Steinebach is benoemd tot voorzitter en Ronald Stolk zal de rol van secretaris op zich nemen. 

Namens alle leden van OHC Bully willen we  Herman en Maarten bedanken voor hun onschatbare bijdrage aan de vereniging gedurende alle jaren. Mede door hun toewijding is Bully een succesvol bloeiende vereniging. Wij wensen hen het allerbeste. Tevens namens ons allen een warm welkom voor Ralph en Ronald, die we veel succes wensen met hun toekomstige taak.



terug naar vorige scherm