D-kamp was een groot succes
9-7-2023  | 
Ook dit jaar waren de velden van OHCBULLY weer het toneel van het Dkamp. Een bruisend evenement speciaal voor de jeugdspelers uit de D-elftallen. De spanning en opwinding waren voelbaar toen de kinderen zich verzamelden voor een onvergetelijke ervaring.

Met het thema ‘Onderwater Avontuur’ doken de jonge spelers in een wereld vol mysterie en plezier. De tropische temperaturen voegden een extra dimensie toe aan het kamp, waardoor het voelde alsof we ons in een exotische oase bevonden. De spelers werkten samen, deelden lachende momenten en creëerden herinneringen die hen voor altijd bij zullen blijven.

Maar een evenement als dit is  niet mogelijk zonder de onmisbare vrijwilligers. Bjorn, Tiemen en hun team zetten zich met hart en ziel in om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Hun toewijding en enthousiasme waren duidelijk voelbaar en maakten het Dkamp tot een groot succes.

We willen ook graag onze dank uitspreken aan alle sponsoren die hebben bijgedragen aan dit geweldige evenement. Jullie steun en bijdrage hebben het mogelijk gemaakt om de jeugdspelers een onvergetelijke ervaring te bieden.
We kijken terug op een fantastisch Dkamp, waar de jeugd van OHC Bully een onvergetelijk avontuur onder water heeft beleefd.

630

terug naar vorige scherm