Tenue-update: 22-9
22-9-2023  | 

Beste leden,

 

Afgelopen week zijn massaal de nieuwe clubtenues uitgeleverd in de pop-upstore die Sportslabel had opgebouwd in ons clubhuis. Wij realiseren ons dat de uitlevering niet helemaal vlekkeloos is verlopen, we hadden graag gezien dat dit op bepaalde vlakken anders was gelopen. We vinden het vervelend dat een aantal van jullie hierdoor ongemak heeft ervaren. Inzake deze uitlevering nog een aantal aanvullende mededelingen vanuit het bestuur:

  1. Zoals bekend zijn de tenues geleverd zonder de naam en logo van onze clubsponsor TVT. Komende week komt de leverancier met een plan waarmee dit alsnog gerealiseerd kan worden en wij zullen jullie daar te zijner tijd over berichten. Waarschijnlijk zal het logo er alsnog opgedrukt worden en daarom is het in het kader van de hechting van de bedrukking belangrijk dat er bij het wassen van de shirts géén wasverzachter wordt toegevoegd.
  2. Indien er nog leden zijn die de nieuwe tenues nog niet hebben aangeschaft, deze zullen op zeer korte termijn via een webshop te bestellen zijn. Ook hierover zullen we jullie dan informeren.
  3. In een aantal gevallen waren rokjes niet meer voorradig. Deze zijn nabesteld en de leden waar het om gaat zullen persoonlijk een bericht ontvangen wanneer de levering binnen is en dan kan de bestelling in het clubhuis worden opgehaald. 
  4. Wellicht ten overvloede: Zoals ook besproken en besloten in de laatste ALV is het bij competitiewedstrijden verplicht het officiĆ«le clubtenue met de naam van de nieuwe clubsponsor te dragen. Het rode tenue is een reservetenue, wat betekent dat dit tenue alleen wordt gedragen bij uitwedstrijden waarbij het originele tenue van Bully niet voldoende afwijkt van het tenue van thuisspelende ploeg.

 

Het bestuur van OHC Bully wenst iedereen veel hockeyplezier en kijkt er naar uit om iedereen in de nieuwe clubtenues in actie te zien.

 

Met sportieve groet,

 

Ralph Steinebach

Voorzitter OHC Bully


terug naar vorige scherm