BAC kijkt tevreden terug op een gezellig six-a-side 2010
6-4-2010  | 

De weergoden waren Bully goed gezind op de tweede Paasdag 2010. Na een paar druilerige dagen was het juist deze middag dag goed toeven op de Bully-velden. Ruim veertig teams hadden zich opgegeven voor het traditionele six – a – side toernooi. Daarmee was de mededeling op de uitnodiging “geef je snel op, want vol = vol”, zeker geen loze kreet, want het maximale aantal teams (48) was bijna bereikt.

 

Naast het grote aantal deelnemers, waren er ook veel toeschouwers aanwezig. Dit zorgde voor een gezellige sfeer langs de lijn, op het terras en in het clubhuis.

 

Aan het einde van de dag werd de Boeskooltrofee uitgereikt aan de familie van Peter Siers. Hij had een (sterren)team geformeerd met de meeste familieleden.

 

De Jantje Hovelingtrofee is gegaan naar de jonge dames van het Bob de Bouwer team. Zij waren het leukste verkleed: allemaal in een gele overall.

 

De pechprijs ging dit jaar naar Matthijs Davids. Hij had speciaal voor dit toernooi een "meter bier" in de vorm van een hockeystick van hout geknutseld. Hij heeft zich bij deze knutselwerkzaamheden echter zelf in de hand gezaagd, met enkele hechtingen tot gevolg. Hij heeft daardoor zelf niet aan het toernooi kunnen deelnemen.  Zijn familie daarentegen wel. Met de "meter bier". Matthijs heeft tijdens het toernooi diverse wedstrijden gefloten.
 
Het fotoalbum van het six-a-side toernooi is op de Bully-site geplaatst.

terug naar vorige scherm