Nieuwsoverzicht
VAN DE HOCKEYCOMMISSIE

1-7-2020
Teamindeling seizoen 2020-2021
 
Na een abrupt einde van het afgelopen seizoen, maken we een frisse start in het nieuwe seizoen (20-21). Alle commissies zijn ontzettend druk geweest en hebben hun uiterste best gedaan om zorgvuldig alle teams samen te stellen. Op en aanmerkingen voor wat betreft de indeling van de junioren, kunnen per mail verstuurd worden naar: juniorencommi
 
Lees meer
VAN HET BESTUUR

29-6-2020
Zaalhockey, alle jeugd doet mee!
 
Zaalhockey is goed voor de ontwikkeling van de hockeyvaardigheden. En wat is er nu leuker, dan samen met je teamgenoten het hele seizoen te trainen en wedstrijden te spelen? Zeker met ‘onze’ eigen hockeyhal, waar veel van de Bully-zaalactiviteiten zullen worden georganiseerd.
 
Echter, ieder jaar gaf de inschr
 
Lees meer
VAN DE JUNIORENCOMMISSIE

27-6-2020
BITHAPPEN 17-8 (alleen op afspraak)
 
Beste Bully leden,
Op maandagavond 17 augustus a.s. tussen 18.30-21.00 is er een bithapavond.   I.v.m. Covid 19 is onze werkwijze aangepast en volgen wij de richtlijnen van het RIVM / ANT / KNMT
ALLEEN OP AFSPRAAK Sportpreventie Tandletsel zal dit jaar onze gebitsbeschermers
 
Lees meer

VAN HET BESTUUR

10-6-2020
Hele maand juli vol activiteiten! + hockeykamp!
 

Met Bully de zomer door!
Door het Coronavirus zijn de competities en onze sociale contacten vrijwel tot stilstand gekomen. Gelukkig komt het sportieve leven weer op gang en blijkt wel dat er niets belangrijker is dan samen te sporten in teamverband en elkaar te ontmoeten in een open en gezellige sfeer.
 
Lees meer

22-5-2020
ALV voorjaar wordt ALV najaar
 
Traditiegetrouw organiseert het bestuur van Bully in het voorjaar een Algemene Ledenvergadering. We bespreken dan onder andere de financiële plannen met de leden. Denk hierbij aan de begroting voor het komende seizoen, alsmede de contributie.
Vanwege de Corona-crisis is het niet (goed) mogelijk om binnenkort een ALV te organiseren
 
Lees meer
VAN DE KNHB

8-5-2020
Van de KNHB (update 8 mei)
 
Het kabinet heeft op woensdagavond 6 mei de corona-maatregelen voor de sport per 11 mei versoepeld. Dat betekent dat net als de groep tot en met 12 jaar en de jeugd van 13 tot en met 18 jaar ook hockeyers met een leeftijd van 18+ weer kunnen gaan trainen.
De senioren mogen per 11 mei weer het veld op. De toestemming geldt specifiek voor t
 
Lees meer