ALV stemt in met aanpassing contributie
23-6-2022  | 

In de Algemene Ledenvergadering van woensdag 15 juni 2022 is ingestemd met het voorstel van het bestuur om de contributie voor seizoen 2022 – 2023 aan te passen. Dit, nadat de contributie drie seizoenen op rij niet was gewijzigd.


De belangrijkste verschillen zijn: een algemene verhoging van 5% en een correctie van de zaalcontributie met € 20, vanwege de gestegen zaalcompetitie kosten van de KNHB ten opzichte van de TVO.

De contributietabel voor seizoen 2022 – 2023 is als volgt:

·         Senioren                             € 310 (veld)

·         A&B-jeugd                         € 350 (veld + zaal)

·         C&D-jeugd                         € 330 (veld + zaal)

·         E-jeugd (2e jaars)             € 290 (veld + zaal)

·         E-jeugd (1e jaars)             € 245 (veld + zaal)

·         F-jeugd / Benjamins       € 215 (veld + zaal)

·         Trimhockey / Buitenlid  € 140 (veld)

·         Thee-lid                              €  80 (nvt)

De contributiefacturen worden in juli 2022 verzonden. Voor de betaling / inning van de contributie maakt Bully gebruik van de diensten van ClubCollect. Hierbij is er de mogelijkheid om de jaarcontributie in tien termijnen te betalen. Hiervoor rekent ClubCollect een kleine toeslag.


Voor jongens van vijf of zes jaar houden we de speciale actie. Als zij lid worden van Bully, betalen zij het eerste jaar geen contributie. Deze actie zal dus worden gecontinueerd.


Voor (jeugd)leden is de geboortedatum van belang voor de hoogte van de contributie (en dus niet de eventueel hogere categorie waarin ze spelen).


In heel uitzonderlijke situaties is het voor een bepaalde (leeftijds-)categorie tijdelijk niet mogelijk om een volwaardig team samen te stellen om deel te nemen aan de KNHB-competitie. In deze situatie is er geen sprake van restitutie of vermindering van contributie.


Zaalhockey

Zoals aangegeven in de bovenstaande tabel, is voor de jeugdleden de zaalcontributie al begrepen in de jaarcontributie. Het gaat hierbij om de volgende bedragen.

·         Deelname aan competitie                           € 100

·         Geen deelname aan competitie                 €  55

Bij senioren die deelnemen aan de zaalactiviteiten, wordt de zaalcontributie separaat in rekening gebracht.


terug naar vorige scherm