Stephanie Veerdig Lid van Verdienste
23-6-2022  | 

In de luwte van het Six-a-Side toernooi van zondag 19 juni 2022 is Stephanie Veerdig benoemd tot lid van Verdienste van OHC Bully. (De ALV van woensdag 15 juni 2022 had hier al unaniem mee ingestemd, maar voor Stephanie bleef dit nog even een verrassing.)


Deze titel heeft Stephanie onder andere dik verdiend vanwege de jarenlange inzet als secretaresse van de Juniorencommissie. Daarnaast hield ze de agenda bij. Tevens organiseerde ze, samen met anderen, diverse evenementen voor vooral Bully-jeugd, bijvoorbeeld het jaarlijkse bit-happen. Kortom ze was binnen de JC de spil waarom veel draaide. Daarnaast is ze altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken, zo draaide ze dit seizoen enkele bardiensten.


Ze heeft aangegeven te stoppen als secretaresse van de Juniorencommissie, maar zal een deel van de verenigingscommunicatie oppakken. Kortom Stephanie is en blijft nog steeds betrokken bij Bully. Tenslotte is ze ook al jaren actief bij Bully op de donderdagavonden, namelijk bij de Trimhockeyers.


terug naar vorige scherm