Zaaltrainingsschema staat online
9-11-2023  | 
Het trainingsschema voor zaalhockey staat nu online en is hier te vinden of via deze link: https://www.ohcbully.nl/site/default.asp?option=960&m=3&t=1&pid=80

We hebben 4 uur in een externe zaal(Thijhal). De MO14-3/4/5/6 zullen daar trainen. In het zaalschema staan jullie ingedeeld op het oefenveld. Dit moet de Thijhal zijn! Let daar dus aub goed op!

Alle teams trainen op een dag waarop ze buiten ook al trainden zodat het agenda technisch makkelijk is. De tijd is vaak wel iets anders dan buiten. Kijk dus goed wanneer je training begint. 

Aangezien we iedereen één uur per week training kunnen bieden vragen we de teams wel om oprijd klaar te zijn in de kantine van de sporthal dat zodra de training begint iedereen ook meteen kan beginnen. Helaas kwam het afgelopen jaar wel eens voor dat de helft van het team dan pas binnen kwam in de hal en eerst nog moest omkleden. Dat is echt zonde van de tijd!

Dan een paar trainingsregels: 
Zaalschoenen zijn verplicht! > geen zaalschoenen is geen training!
Netzoals buiten is een bitje verplicht! > geen bitje is geen training!

Een handschoen(aan de linkerhand) raden we aan voor de O10 teams en ouder i.v.m. het laag verdedigen. Zonder handschoen heb je kans op lelijke blessures(gebroken hand)

Een zaalstick is ook verplicht, vanaf de O10 en ouders spelen alle teams competitie dus je hebt een eigen zaalstick nodig. Voor de O9 en jonger zijn er sticks te leen. (let op; dit zijn standaard maten we kunnen dus niet iedereen voorzien van de 'beste' stick)

Laat verder de zaal/kleedkamers netjes achter. Er blijft vaak rommel liggen niemand wordt daar blij van. Hou onze mooie club dus netjes!

Voor vragen over het trainingsschema van de zaal kunt u een mail sturen naar [email protected]
terug naar vorige scherm